Jdi na obsah Jdi na menu
 


Just Cause

21. 7. 2008

Obrovský ostrov, obklopený křišťálově čistou vodou, zalitý medovým slunečním světlem a pokrytý hustými pralesy – to je San Esperito, dějiště Just Cause. Otázkou není, zda si hru zamilujete. Jde o to, na jak dlouho.

Vybírat si realistické cíle je v životě poměrně důležité. Nebudu zbytečně předhazovat příklady mimo téma, stačí se podívat na situaci ve hrách. Max Payne? Vždyť je to normální, jednoduchá střílečka, kterou bude snadné imitovat, no ne? Jenže on se doteď nenašel přemožitel jeho geniální hratelnosti a to pokusů o napodobitele nebylo zrovna málo. A co teprve Grand Theft Auto! Tady je už situace složitější, protože vytvořit otevřený herní svět a dát v něm hráči dost důvodů k pobytu, to už chce opravdu schopné designéry a tak bylo i kopií o něco méně. Je myslím bezpečné říci, že žádná zcela neuspěla, spíše jsme tu měli řadu her, které koncept GTA o něco osekaly a díky tomu uspěly. Just Cause nyní slibuje obrovský, nádherně barevný svět plný divoce akčních možností (kdy jste naposled viseli za ruku na ocase helikoptéry, skočili do kokpitu a ještě za letu padákem zabili svůj cíl sniperkou?), zbraní a také postranních misí. Jenže švédští nováčci z Avalanche si vzali příliš velké sousto a někde v půlce se jím začali dávit.

Obrázky ze hry

Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause Obrázek ke článku Just Cause
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář