Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lost Planet Colonies

21. 7. 2008

Rok od vydání kvalitní akce z pohledu třetí osoby, odehrávající se na zasněžené planetě E.D.N.III, tu máme přídavek. Colonies nejsou ani datadiskem a už vůbec ne druhým dílem. Kdo a proč by si tedy měl Lost Planet Colonies pořídit?

Původní hra, Lost Planet: Extreme Condition, slavila velký úspěch. Nebylo to díky originalitě titulu nebo snad propracovanému hernímu systému. Zasloužila se za to vyšperkovaná grafika a chytlavé akční pojetí hry. S hlavním hrdinou Waynem jste se ocitli na zasněžené planetě, kterou mají v plánu lidé zkolonizovat. Jenže chybička se vloudila a lidská rasa nepočítala se silným odporem mimozemském rasy Akridů. Ti díky své síle a odolnosti proti lidským zbraním vytvořili tuhou obranu. Ve hře se neujímáte nějakého generálního úkolu kolonizovat nedobytou planetu, nýbrž vás zajímá velmi osobní a dílčí „případ“. Tím je zabití otce hlavního hrdiny samotným bossem z řady Akridů (tzv. Green Eye), který na vás natrefí hned na začátku hry. Otec vás sice na poslední chvíli zachrání, ale pouze za tu nejvyšší cenu. Což samozřejmě nechcete nechat bez povšimnutí a hned po rozmrznutí vašeho těla se vydáváte hlavnímu mimozemskému šmejdovi nakopat jeho zeleno-žlutou zadnici.

Obrázky ze hry

Obrázek ke článku Lost Planet Colonies Obrázek ke článku Lost Planet Colonies Obrázek ke článku Lost Planet Colonies Obrázek ke článku Lost Planet Colonies Obrázek ke článku Lost Planet Colonies Obrázek ke článku Lost Planet Colonies Obrázek ke článku Lost Planet Colonies  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář